Aktuális


Új gazdit keresünk - Lili

Új gazdit keresünk - Lili

Brit nőstény cicánknak szerető gazdit keresünk, ivartalanítási kötelezettséggel!

Lili cica (Little Lilly Falling Star) nagyon kedves, okos, jól nevelt, nagyon nyugodt cica. Kicsit félszeg is, ebből adódóan ő sem tud megbarátkozni a gyerekekkel. Nálunk nőtt fel, sok éven keresztül gyerekmentes környezetben. Cicákkal él együtt, ezért számára nem probléma másik cicával együtt lakni, de mivel elég alárendelt típus, mindenképp csak kiegyensúlyozott cica mellé ajánlom. Neki is gyerekmentes környezetet keresünk, lehetőség szerint idős néni/házaspár személyében, ideális párost alkotnának. Kedves, dorombolós cica.

Az ivartalanítási kötelezettség azt jelenti, hogy miután megszokja Lilike az új helyet, az új gazdájának ivartalaníttatni kell.

Bővebb információ és fényképek itt.

Új gazdit keresünk - Füge

Új gazdit keresünk - Füge

Brit csíkos ivartalanított kandúrunknak szerető gazdit keresünk!

Füge cica (von Orchideenwald Bohoc) nagyon okos, jól nevelt cica, kicsit magának való, de nagyon szerethető. Nálunk nőtt fel, sok éven keresztül gyerekmentes környezetben. Új gazdit keresünk neki, mert nem tudott megbarátkozni a gyerekeinkkel, nagyon fél tőlük és nem érzi jól magát. Cicákkal együtt él, de jobban szereti az egyedüllétet, ezért olyan gazdit keresünk, ahol „egyke” lehet és nem találkozik minden nap kisgyerekekkel. Mindenképp csak gyakorlott macskatartók jelentkezését várjuk. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.

Bővebb információ és fényképek itt.

"Szabadság"

Már egy jó ideje azon gondolkodtam, hogy meg kellene írnom ezt a kis nyitó beszámolót, de valahogy mindig elsiklottam fölötte.

Elmentünk „szabadságra”. Egy kicsit hosszabb szabadságra, mint az átlagos, már 1,5 éve tart és szerintem még legalább ennyi ideig tartani is fog.

Az a helyzet, hogy kiscicáink születtek, egyszerre kettő. :) Nagyon cukik, egy kisfiú és egy kislány, akik minden pillanatunkat lefoglalnak, ezért a cicák egy kicsit háttérbe szorultak. A cirmik nagyon jól vannak, jól érzik magukat és a gyerekek is kevésbé kínozzák őket.

Amíg újra bekerülünk a vérkeringésbe, kívánok sok szép kismacskát, kedves gazdikat és sikeres kiállításokat!