Magunkról


Nagyon szeretem a cicákat. Szinte minden fajtát, de legjobban a britek lopták be magukat a szívembe. Olyan igazi macskás mackók. Először a népszerű csíkos Fügét vettük meg, majd Lilit, akit Csehországból hoztunk. Mindketten külön egyéniségek. Füge extra kíváncsi és képes lenne 24 órán keresztül játszani, Lili sokkal kimértebb és megfontoltabb hölgy.

Kiállítások alkalmával igen jó eredményeket értünk el.

Egyenlőre csak mini tenyészet vagyunk, otthonunk korlátai miatt nem növeljük a létszámot, de igyekszünk gyönyörű és minőségi kiscicákkal megörvendeztetni a macska szerető leendő tulajdonosokat.

Úgy terveztük nem leszünk többen, de megtetszett a lila szín és nagyon színpatikus lett számomra egy osztrák tenyészet, ezért addig vártam türelmetlenül, amíg ott született egy szép lila kislány, Kalahari. Nem bántam meg. Monikának a tenyésztőnek minden szempontból nagyon sokat köszönhetünk, sok segítséget kaptunk és kapunk is tőle.

Az utolsó szerzeményünk kicsit kakukk tojás, mert egy Selkirk Rex - göndőr szőrű cica. Őt egyáltalán nem terveztük, de belopta magát a szívünkbe és nem tudtunk ellenállni neki. Cunami tüneményes, hihetetlen jó természettel, gyönyörű formával és színnel rendelkező kislány.

Egyenlőre tényleg nem leszünk többen, bár ezt már néhány éve kijelentettem a minőséget viszont próbáljuk tovább erősíteni.


A cicák minden nap újat tudnak mutatni, vannak pozitív oldalai...
"Az Isten azért teremtette a macskákat, hogy az embereknek legyen egy simogatni való tigrise."
Victor Hugo

és néha árnyoldala is...
"Aki macskákkal játszik, számítson karmolásokra."
Miguel De Cervantes

Ch. von Orchideenwald Bohoc
Int. Ch. Little Lilly Falling Star
Curly Cunami from Sang Raal